top of page

2021'de En İyi 9 Kurumsal Hediye Platformu


Doğru kurumsal hediye platformunu seçmek zor olmak zorunda değil. Bunları nasıl seçeceğinizi size göstereceğiz.




Bir hediyeyi açarken yaşanan mutluluk patlaması, durum ne olursa olsun başka hiçbir duyguya benzemez. Alıcıyı şaşırtan ve sevindiren bir hediye ile minnettarlığınızı ifade edin.


Doğru hediyeyi seçmek zor ve tek başınıza yaptığınızda bir kabus. Hangi hediyenin verileceğine karar vermek tam zamanlı bir iştir. Hangi hediyenin kime uygun olduğuna yatırım yapmak için gün içinde yeterli saat yok. Özellikle onlarla daha önce hiç tanışmadıysanız veya hediye edebileceğiniz yüzlerce insan varsa.


İşi sizin için yapacak bir kurumsal hediye platformu oluşturarak zamandan tasarruf edin ve maliyetleri azaltın. Önemli bağlantılar kurmaya odaklanmak için hediye seçmenin stresini ve yükünü azaltın. Bu platformlar, sıkıcı yağma hediyelerinin ötesine geçerek takdirinizi alıcıya iletmeye yardımcı olur.


Kurumsal hediye platformları, kurumsal hediye süreciyle ilgili her şey için tek adresinizdir. Farklı şirketler, kurumsal hediye verme sürecinin farklı yönlerini kapsar. Ortak özellikler arasında veri analizi, hediye seçimi, nakliye, takip ve teslimat yer alır. Bu hizmetler şirketinizin yatırım getirisini (ROI) özetler ve izlenebilir metriklerle hediye vermenin etkisi hakkında fikir verir.


Sizinkine uyan doğru şirketi bulmak, uzun vadeli bir ortaklık için çok önemlidir. Bir yatırım yapıyorsunuz. Bilgilendirilmiş bir karar vererek onu koruyun. Hediyenizin hedefi kaçırmamasını sağlamak için kurumsal bir hediye hizmetiyle çalışmayı seçerken dikkate alınması gereken 7 nokta:



Hizmet kapsamı

Müşteri servisi

API entegrasyonu

Ölçeklenebilirlik

Kişiselleştirme

fiyatlandırma

Hedef hizalama



1. Hizmet Kapsamı

Hediye veren şirket bütünsel hediye sürecini ne ölçüde kapsıyor?


Acınızı hafifletmeye yardımcı olacak bir iş arıyorsunuz. Ne kadar kapsama alanı aradığınızı düşünün. Bazı şirketler, ürün tedarikinden sevkiyat sonrası müşteri hizmetlerine kadar her şeyi yapar. Güvenilir birinin hediye ihtiyaçlarınıza yardımcı olduğunu bilerek içiniz rahat olabilir. Diğerleri yalnızca hediye küratörlüğü ve kişiselleştirme için çözümler sunar. Birçok platform, özel gereksinimlerinize bağlı olarak bir hizmet kombinasyonuna izin verir.



2. Müşteri Hizmetleri

Sana nasıl davranıyorlar?


Platformun müşteri hizmetlerini inceleyin. Siz ve hediye alıcılarınız onların müşterilerisiniz. Koşullarınıza göre uyarlanmış özel istekler için hizmetlerin ayarlanması hakkında sorular sorun. Alıcınızın hediye deneyimini önizlemek için canlı bir demo veya ücretsiz deneme isteyin. Şirketin itibarını hızlıca araştırın. Hizmeti daha önce kullanmış olanlardan fikir edinmek için yorumları okuyun. Servisle iletişime geçin ve sorularınızı nasıl ele aldıklarını görün. Müşteri çatışmalarını çözmede ne kadar güvenilir ve hızlı olduklarının bir göstergesi olabileceğinden, olağanüstü bir müşteri deneyimi yaratmaya verdikleri önemi ölçün.



3. API Entegrasyonu

Kullanımı ne kadar kolay?


Bir hediye platformu kullanmanın avantajı, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) sisteminize entegre edilmiş ek izleme yeteneğidir. Sürtünmesiz bir deneyim için CRM sisteminizle bütünleşen bir hizmet bulun. CRM sisteminizden kaç tane hediyenin talep edildiğini, gönderildiğini ve alındığını takip edin. Ayrı oturum açma ayrıntılarıyla yeni bir platformun veya sistemin nasıl kullanılacağını öğrenmek için saatler harcamanıza gerek yok.



4. Ölçeklenebilirlik

Amacınız için ölçeklenebilir mi?


Kurumsal hediye hizmetinin ölçeklenebilir olup olmadığını belirleyin. Farklı konumlara veya ülkelere yayılan alıcılar için birden fazla hediye kampanyası yürütebilecek bir hizmet arıyor olabilirsiniz. İster yüzlerce çalışanınız ister bir avuç VIP'niz olsun, hizmetin bu gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını onaylayın.



5. Kişiselleştirme

Hangi markalaşma veya kişiselleştirme teklifleri var?


Şirketin seçeneklerini araştırın ve kendinize, aradığınız şeyle uyuşup uyuşmadıklarını sorun. Markalaşma uygulamalarını not edin. Kurumsal hediyeler her yüzeyi kaplayan logonuza ihtiyaç duymaz. Hediyenizin yapışkan hale gelmesini önlemek için logoların ve markaların mevcudiyetinde ayarlamalar yapmayı öğrenin.


Hediye kataloğunun kapsamını öğrenin. Çok çeşitli hediyeler, en seçici kişiyi bile tatmin edecek bir şey olacağı anlamına gelir. Kalite kontrolü yapın. Ucuz hediyeler yanlış mesajı ilettiği için yüksek kaliteli hediyeler çok önemlidir. Şirketin, hediyeleri her bir kişinin tercihlerine göre nasıl eşleştirdiği ve özelleştirdiği hakkında bilgi edinin. Her kurumsal hediye hizmetinin, her kişi için en iyi hediyeyi bulma konusunda kendine özgü bir yolu vardır.


Küçük detay tekliflerine dikkat edin. Hepsi aynı genel mesajı yazdırmayan not kartlarını kişiselleştirip özelleştiremeyeceklerini kontrol edin. Ambalaja verdikleri vurguya odaklanın. Sunum önemlidir. Zarafet ve incelik, alıcılarınızı ne kadar önemsediğinize olumlu bir şekilde yansır.



6. Fiyatlandırma

En yüksek değeri alıyor musun?


Fiyatlandırma yapısını inceleyin ve bütçenizle karşılaştırın. Bütçeniz dahilinde hangi yüksek kaliteli hediyelerin mevcut olduğunu görün. Fiyatlandırma seçenekleriyle ilgili şeffaflık ve canlı bir demo gösterme isteği, operasyonları hakkında açık olduklarını gösterir. Siparişinizin büyüklüğüne bağlı olarak, bütçenize uygun indirimler olabilir. Bu sadece fiyatla ilgili değil, aynı zamanda hediye deneyimine getirdikleri parasal olmayan değerle de ilgili. Fiyat noktalarını haklı çıkarmak için hizmetlerinin ötesine geçen yönleri olabilir.



7. Hedef hizalama

Hediyenizle ulaştığınız hedef nedir?


Hediyeleriniz bir amaç için gönderilir. Doğru mesajı göndererek hedeflerinize ulaşmanıza en iyi şekilde yardımcı olabilecek bir hediye platformu seçin. Ethos'unuzla uyumlu olduklarından emin olmak için hediye platformunun değerlerini düşünün.


Yatırım getirinizi en üst düzeye çıkarmanıza ve satışlarınızı yükseltmenize yardımcı olacak çeşitli kurumsal hediye platformları vardır. Bu platformlar bütünsel bir bakış açısına sahiptir ve hediye verme sürecinin neredeyse tüm yönleriyle ilgilenir. En önemlisi, hepsi hediye seçiminde göndericiye veya alıcıya **bir seçenek ** verir. Günümüzün dijital çağında, hediye stratejinizin etkisini izlemek için raporlama metrikleri hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle birçok hediye platformu, hediye takibi ve memnuniyet değerlendirmeleri gibi hizmetleri içerir. Çoğu, deneyiminizi olabildiğince sorunsuz hale getirmek için mevcut CRM'inizle bir API entegrasyonu sunar, böylece çalışanlar, müşteriler veya potansiyel müşterilerle etkileşim kurmanın insani yönüne odaklanabilirsiniz.


2021'de göz önünde bulundurmanız gereken ilk 10'u (belirli bir sıra olmaksızın) vurgulamak için gürültüyü elendik:


Giftpack AI , kişiye özel hediyelerin etkisini artırmak için geniş ölçekte kişiselleştirme sunma konusunda uzmanlaşmış, yapay zeka destekli bir kurumsal hediye platformudur. Şirket, en uygun hediyeyi seçmek için her alıcının dijital ayak izini verimli bir şekilde analiz etmek için AI teknolojisini kullanarak hediye verme sürecini basitleştiriyor. 2,5 milyon üründen oluşan küratörlü havuz, her türden izleyiciye ve çeşitli etkinliklere hitap etmektedir. Giftpack, alıcıların hediyelerini talep edebilmeleri veya kendi seçtikleri bir hayır kurumuna bağış yapabilmeleri için dünya çapında faaliyet göstermektedir. Şirket, herhangi bir yerdeki herkes için iş ilişkilerini güçlendirmeye yardımcı olmak için dünya çapında hediyeler üretme, sipariş etme ve gönderme ile ilgilenir.


Kitle: müşteriler, çalışanlar, potansiyel müşteriler, ortaklar


Özel: AI kişiselleştirme


Öne çıkan özellikler:


Kapsamlı hediye seçenekleri (2,5 milyondan fazla seçenek)

Sistemin doğruluğunu önceden kontrol etmek için yararlı olan ücretsiz AI hediye asistanı anketi

Yapay zeka destekli hediye toplama, çok sayıda alıcı için seçenekleri hızla oluşturarak zamandan tasarruf sağlar

hem şirketler hem de alıcılar için tamamen özelleştirilebilir bir hediye deneyimi sunarak sadakate ilham vermeyi amaçlıyor. Küresel hediye platformu, her şirketin marka sesine ve değerlerine uygun seçeneklerle hem fiziksel hem de dijital hediyeler sunar. İş ortakları ile veya ticaret platformu entegrasyonları ile kendi şirketinizin markalı ürünleri ile kişiye özel fiziki hediye gönderme seçeneğine sahip olun. Dijital alternatifler, nakit para veya popüler hizmetlere abonelikleri içerir. Şirket, e-posta, entegre mesajlaşma ve sosyal medya doğrudan mesajları aracılığıyla hediye bağlantılarını iletmeyi teklif ederek müşterilerle etkileşimi kolaylaştırıyor. &Open ayrıca, yerel bölgelerden ve yurtdışından yüksek kaliteli, sorumlu bir şekilde tedarik edilen ürünleriyle sürdürülebilirliğe değer verir.


Hediye talep etme sürecinde daha fazla etkileşimi teşvik etmek için alıcının deneyimini oyunlaştırır


Hediyeler teslim edildiğinde ödenen gümrük ve harçlarla birlikte dünya çapında dağıtım


Biyolojik olarak parçalanabilen koruyucu ambalajlarda gönderilen, sorumlu bir şekilde tedarik edilen hediyeler


Root Ceramic yalnızca hediye ihtiyaçlarının ötesinde işletmeler için hepsi bir arada hizmet seçeneğidir. ROI'yi takip ederken dünya çapındaki alıcılara doğrudan posta, şirket süsü ve müşteri hediyelerini depolar ve gönderir. Kapsamlı özellikleri, her türlü kurumsal ihtiyaç için benzersiz deneyimler ve hediyeler göndermeyi vurgular. Popüler uygulamalarla entegrasyon, veri koruma mevzuatıyla uyumlu kalırken mevcut müşteri ilişkileri yönetim sistemleriyle sorunsuz bir deneyim sağlar. Sendoso, işletmelerin müşterilerle etkileşim kurmasına yardımcı olmak için lojistiği otomasyonla harmanlayan güçlü bir platformdur.


Kitle: müşteriler, çalışanlar, potansiyel müşteriler, ortaklar


Özel: Amazon'dan gelen hediyeleri el yazısı notlar ve markalı ambalajlarla kişiselleştirin


Öne çıkan özellikler:


Bireysel ürünlerden özel hediye kutularına kadar esnek hediye seçenekleri


Sanal deneyimler ve etkinlikler sunar


Bir toplantı planlamak ve katılmak için eHediye ödülü



Alyce ayrıca hediye seçeneklerini kabul edebilen, değiş tokuş edebilen veya bağışlayabilen alıcılara benzersiz hediyeler önermek için AI teknolojisini kullanır. Marka, alıcılara aşırı kişiselleştirilmiş hediyeler, yağma, doğrudan posta ve davetiye gönderme konusunda uzmanlaşarak kaliteli bağlantılara odaklanıyor. Alyce, her etkileşime fiziksel veya dijital bir davetle başlar. Diğer platformlar gibi, yatırım getirisini atfetmek için hediyeleri ölçebilir ve takip edebilir.



Hediye öncesi (ör. toplantı rezervasyonu yaptırın) veya hediye sonrasını (ör. memnuniyet anketi) harekete geçirici mesajı özelleştirin


Alıcılara istedikleri ürün(ler)i seçme seçeneği sunmak için bir yağma ürünleri pazarı oluşturun


Alıcılar hediyelerini kabul edebilir, değiştirebilir veya bağışlayabilir



Müşterime Hediye Ver

Müşterime Web Sitesini Hediye Edin


Gift My Client , alıcılarınız için seçilen hediyeleri seçmenize yardımcı olma seçeneği sunarak kurumsal hediye konusunda daha pratik bir yaklaşım benimsiyor. Platform, her kuruluş için kişiselleştirilmiş bir katalog oluşturur ve bu katalog daha sonra alıcıların göz atması için çevrimiçi bir vitrin olarak sunulur. Hizmetleri ve yönetim araçları, özel gereksinimlerinize göre özelleştirilebilir. Platform, Kuzey Amerika ve Avrupa'nın çoğu dahil olmak üzere 54 ülkeye gönderilir, ancak her ürün için 10CAD'lik sabit ücreti unutmayın.



Snappy , hediye verme süreçlerine biraz eğlence katmak isteyen şirketler için deneyime dayalı bir çalışan hediye hizmetidir. İşverenler, alıcıların aralarından seçim yapabileceği, kullanılabilir hediyeler koleksiyonu belirlemek için fiyat aralığını seçer. Bu küratörlüğünde hediyeler, çeşitli yerel deneyimlerden zanaatkar ürünlerine kadar çeşitlilik gösterir, bu nedenle herkes için bir şeyler mutlaka vardır.


Eşsiz hediye kullanım süreci. Çalışanlara, işverenleri tarafından seçilen önerilen hediyelerini açıklamaları için dijital bir kazı kazan kartı verilir.


Sahipsiz hediyeler için ücret talep etmez


Alıcılar, ilk tercihlerinden memnun kalmazlarsa, aynı fiyat aralığındaki koleksiyondaki başka herhangi bir şey için hediyeleri önceden değiştirebilirler.


Loop & tie, hediye küratörlüğü, nakliye ve analitikle ilgilenen kapsamlı sistemiyle müşteri sadakatini artırmayı hedefliyor. Gönderenler, bütçelerine ve temalarına göre hediye etmek istedikleri öğeleri seçerler. Bu koleksiyonlar, hediye uzmanları tarafından düzenlenir veya gönderenler gereksinimlerine göre özelleştirebilir. Koleksiyonda “alışveriş” yaparken hediyeyi seçme konusunda nihai karar vericiler alıcılardır.




www.rootceramic.com doğrudan satıcılardan hediye satın almak veya isteğe bağlı hediye vermeyi özelleştirmek isteyen işletmeler için bir platform ve pazar yeridir. Gönderenler, alıcılar için önceden bir hediye seçebilir veya onlara belirlenmiş bir seçimden bir hediye seçme yetkisi verebilir. Çok yönlü platformu, kişileri, hediye ilerlemesini ve ürün kataloğu kurallarını düzenler.


Markalama ve depolama ve yerine getirme yetenekleriyle özel hediye montajı sunar.



1 görüntüleme0 yorum

Comentarios


bottom of page