top of page

Balkabağı Baharatlı Latte Yapmanın 3 Yolu

En sevdiğim balkabağı baharatını, baharat karışımını yapmakla başlayacağım. Gerçekten kolay ve süper çok yönlü. Bunu latte veya kahvenizde kullanabilirsiniz ve sıfırdan balkabağı turtaları için de hazırdır.




Tarif Bir

Sadece 1/4 fincan öğütülmüş tarçın, 2 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil ve iki çay kaşığı öğütülmüş karanfil ve öğütülmüş hindistan cevizini birleştirin. Ve işte bir ipucu: öğütülmüş karanfil nedense çok pahalıdır ve bulunması zor olabilir, bu yüzden onları bütün olarak satın alın ve kurtarmak için kendiniz öğütün. Yani tüm malzemeleri bir araya getirin, sallayın ve hepsi bu.


Buradaki bağlantıyı kullanın ve sevgili Morgan'ımız sizi baharat karışımını ve latte'yi bitirmeye götürecek. Ama çok basit: Espresso'nuza yarım çay kaşığı baharat karışımı ekleyin, tatlı seviyorsanız biraz şeker ekleyin, sonra karıştırın ve üzerine ince mikro köpüklü süt ekleyin.


Tarif İki

İkinci seçenek, çoğu kafede bulabileceğiniz hazır bir şurup kullanmaktır. Monin'in Balkabağı Baharat şurubunu seviyoruz. Espressonuzun tadına bir ons kadar ekleyin, karıştırın ve üzerine mikro köpüklü süt ekleyin. Ekstra lezzet için birkaç damla saf vanilya özü veya hazırlanmış bir vanilya şurubu ekleyin. Ve şuruplarda balkabağı baharatı sadece bir seçenektir. Monin'in akçaağaç baharatı, zencefilli kurabiye, tarçınlı çörek ve daha fazlası gibi diğer mevsimsel lezzet favorilerine göz atmak için buradaki bağlantıyı kullanın. Ayrıca, orada bulunan kullanımı kolay ölçülü pompa dağıtıcılarımız da var.


Tarif Üç

Üçüncü seçeneğimiz tamamen organik ve tarifin içinde gerçek balkabağı içeriyor. Tatlıdır, ancak rafine şeker içermez, tatlılık için akçaağaç şurubu ve hurma şekeri kullanır! Buradaki bağlantıyı kullanın ve Morgan sizi baştan sona yapmaya yönlendirir. Bunun için biraz balkabağı baharatına, baharat karışımına ve bu diğer malzemelere ihtiyacınız olacak. Bunun neresi inanılmaz? Şey, gerçekten her şey. Organiktir, rafine şeker içermez, Starbucks 16 ons versiyonunun kalorisinin yaklaşık yarısı kadardır ve saf akçaağaç şurubu sonbahar lezzetlerini gerçekten yükseltir.


Ve son bir ipucu, ekstra bir vuruş ve balkabağı baharatlı latte'de biraz daha fazla sıcaklık için, gitmenin yolu bir miktar koyu rom. Bu sonbahar lezzetlerini gerçekten iltifat ediyor.


İzlediğiniz için teşekkürler ve umarım kahveyle ilgili her şeyle ilgili daha iyi şeyler için yakında geri dönersiniz.



1 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page