top of page

Delonghi Gran Dama ESAM 6620 Espresso Makinesi İncelemesi

Delonghi Gran Dama ESAM 6620 ile en sevdiğiniz içeceği yapmak çok kolay . Bu tek dokunuşlu espresso makinesi, yalnızca birinci sınıf espresso değil, isteğe bağlı olarak latte, cappuccino ve macchiato gibi lezzetli özel içecekler de yapabilir. Bu, tüketici tarafında sahip olduğumuz en gelişmiş süper otomatik espresso makinelerinden biridir (ticari makineler hariç), o halde neler yapabileceğine bir göz atalım…




Düşük Gürültülü Öğütücü

Harika içecekler - özellikle espresso - tutarlı ve tek tip kahve telvesi ile başlar. ESAM 6620, 13 ayarlı profesyonel kalitede konik çapak taşlama makinesi sayesinde kesinlikle görevinin başındadır. Kesinlikle verimli ve yetenekli olsa da, öğütücünün en dikkate değer özelliği göremediğiniz bir şeydir. Sessiz çalışma için Delonghi'nin gelişmiş gürültü azaltma teknolojisi ile donatılmıştır - sabahın erken saatlerinde huzurlu bir içecek içmenizi sağlar. Diğer bir öne çıkan özellik olan Direct-to-Brew sistemi, aromatik, lezzetli içecekler elde etmek için her içecek için taze çekilmiş kahvenin kullanılmasını sağlar. Bu makine ayrıca, isterseniz önceden çekilmiş kahve ile demlemenizi sağlayan bir bypass dozlayıcıya sahiptir. Tam çekirdekli kahveden hoşlananlar için ESAM 6620, çekirdeklerinizi güvenle saklamanızı sağlayan renkli 8,5 onsluk bir hazneye sahiptir.


İçecek Hazırlamak

Gerçekten üst düzey bir makine olan bu Delonghi modeli, içeceklerinizi kişiselleştirmenize olanak tanıyan bir dizi programlanabilir özellik sunar. İçecek hacminden kahve sertliğine kadar her şey, zevkinize gerçekten uyan bir içecek yaratmak için kişiselleştirilebilir. Termoblok ısıtma teknolojisine sahip son teknoloji bir çift kazan sistemi, Gran Dama ESAM 6620'nin siz istediğiniz zaman demlenmeye hazır olmasını sağlar. Kesintisiz çalışma için mükemmel demleme sıcaklığını korumak ve kahve çıkarma ile köpürtme arasındaki duruş süresini ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Kısacası, verimli bir makine arıyorsanız, işte bu.


Buharlama ve Köpürtme

ESAM 6620, sütlü içeceklerden hoşlananlar için mükemmel bir seçimdir. Tam otomatik buharlama ve köpürtme seçenekleri için patentli tek dokunuş sistemine sahiptir. Makine, kullanılmadığında buzdolabında ayrılabilen ve saklanabilen bir süt sürahisi ile birlikte gelir. Bir latte, macchiato veya cappuccino hazırlamak istediğinizde, sürahiyi makineye takın ve uygun içeceği seçin. Bu kadar basit — ESAM 6620 gerektiği kadar buhar veya köpürecek ve bitmiş içeceği doğrudan bardağınıza dağıtacaktır!


Americano, çay ve sıcak çikolata hayranları için bu tek dokunuşlu makine, özel bir sıcak su musluğu ile birlikte gelir. 1.8 litrelik bir su deposuyla beslenen çıkış, rahatınız için talep üzerine sıcak su dağıtabilir.


Günün sonunda, sadece teknik yeterlilik değil, aynı zamanda bir makineyi uygun hale getiren küçük şeyler de var. Delonghi Gran Dama ESAM 6620, harika bir kullanıcı deneyimi sağlayan küçük şeyleri gözden kaçırmayan bir espresso makinesinin harika bir örneğidir. Akıllı tasarımı, ayarlanabilir bir kahve musluğuna ve her boy ve boydaki fincanlara demlemenizi sağlayan damlama tepsisine sahiptir - artık uzun bir kupayı içecek dağıtıcısının altındaki küçük bir alana sıkıştırmaya çalışmak yok.


Akıllıca görünüyor, sevilmeyen şey nedir? Bu süper otomobil, göz alıcı mavi aydınlatmalı bir ekrana ve paslanmaz çelik vurgulara sahip şık bir gümüş gövdeye sahiptir. Kesinlikle herhangi bir mutfak tezgahında bir açıklama yapabilir. Bu nedenle, kullanımı kolay, verimli ve göz alıcı bir makine arıyorsanız Delonghi Gran Dama ESAM 6620'ye göz atın.



0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page