top of page

Espresso makinası Breville Barista Ekspres BES870XL İnceleme

Güncelleme tarihi: 7 Tem 2021

İlk makinaniz size istediginizi vermiyorsa veya olduğunuz makineden yükseltme yapmak istiyorsanız , mükemmel bir yarı otomatik seçenek olan Breville Barista Express BES870XL'i öne çıkarmak istiyoruz . sonsuza kadar makine



Tam bir espresso aroması için öğütülmüş kahve yüzey alanını en üst düzeye çıkarmak için entegre konik öğütücü gibi yarı otomatik ve süper otomatik özelliklerin güzel bir karışımı, Thermocoil teknolojisini kullanan paslanmaz çelik çift kullanımlı tek kazan ve önceden programlanmış espresso seçenekleri Bu, karşılık gelen bir düğmeye basarak tek veya çift atış yapmanızı sağlayacak, Breville'deki uzmanların çok yönlü bir makine yapmayı bildiği çok açık.


Ayrıca iki adet çift cidarlı filtre dahildir; biri tekli çekimler, diğeri çift çekimler için. Bu, ek olarak sadece ilgili düğmeye basarak bir atış yapmak için izin seçenekleri espresso önceden programlanan, size ait işi şansa bırakmaz sağlayacak şekilde yeni başlayanlar için idealdir tokmaklama . İçecek hacminizi özelleştirmek istiyorsanız, önceden ayarlanmış espresso seçeneklerini de geçersiz kılabilirsiniz.


Espresso yapma sanatının keyfini kendiniz çıkarmayı tercih ediyorsanız, Barista Express ayrıca kendi tamponunuzu uygulamanıza izin veren bir dizi tek duvarlı filtrenin yanı sıra, kasaya takılabilen mıknatıslı kilitli özel bir kurcalama özelliği ile birlikte gelir. çift ​​cidarlı bir filtre ile çalışmayı düşünüyorsanız, makine.


Ticari tarzdaki 360 derece dönebilen ticari tarzdaki buhar çubuğu , büyük miktarlarda sütün daha iyi köpürtülmesini sağlayan paslanmaz çelik bir köpürtme aparatıyla birlikte gelir ve özel sıcak su musluğu çay, sıcak çikolata veya Americano yapmak için mükemmeldir. Kapsül veya kapsül kullanmayı tercih ederseniz Barista Express, ESE kapsülleriyle de uyumludur.


Barista Express, görsel olarak modern bir fırçalanmış paslanmaz çelik veya şık simsiyah kaplama ile mevcuttur .




44 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page