top of page

Hediye Vermek Sizi Akılda Tutar...

Doğru yapılırsa müşteriyi elde tutma, şirket içi kültür ve şirketinizin marka tanınırlığı üzerinde doğrudan ve olumlu bir etkisi olacak iş ilişkilerinin temel bir modeli vardır. Müşteri hediyeleri, bu ilişkileri güçlendirmenin ve sürdürmenin en iyi yollarından biridir, ancak ustalaşması zor bir görev olabilir.



Olive & Cocoa, iş hediyesi göndermenin neden bu kadar önemli olduğu ve bu ağ oluşturma fırsatından yararlanarak elde edebileceğiniz inanılmaz değer hakkındaki sorularınızı yanıtlamak için burada.



Know Like Güven Döngüsü

İyi kurulmuş şirketler, hediye vermenin satış döngüsünün bir parçası olduğunu bilir. Bir müşteriyle ticaret fuarında veya tavsiye yoluyla tanışın, Know Like Trust döngüsünü oluşturmak önemli ve hassas bir süreçtir ve kurumsal hediye, ilişkiyi ilerletmeye yardımcı olur. İyi deneyimli bir satış elemanı, potansiyel müşteriyle ilk veya ikinci etkileşimde "Beğenme" aşamasını yakalayabilir, ancak "Güven" aşaması zamanla ve daha da önemlisi izlenimci davranışla birlikte gelir.



Her Şeyin Başlangıcı: "Bilin" Aşaması

Herhangi bir iş ilişkisi kurmadan ve güçlendirmeden önce, potansiyel çalışan veya müşteriyle tanışmanız gerekir. Bu, açık uygulamalar, dahili potansiyel müşteriler, ticari fuarlar, yönlendirmeler ve çok daha fazlası aracılığıyla gerçekleşebilir. Önemli olan, şirketinizin kendisini bir şekilde kişiye/müşteriye "bildirmesi"dir. Güçlü marka bilinirliği ve uzun vadeli müşterilerin sizin lehinize çalıştığı yer burasıdır.


Bu tanıtımı kazandıktan sonra, şimdi bir adım daha ileri gitmelisiniz. Konuştuğunuz kişiyi daha derin bir düzeyde tanıyın. Nasıl olduklarını, işlerinin yaşayabileceği sorunları ve bu yükü hafifletmeye yardımcı olacak karşılıklı yararlı yolları bulun. Bu samimi sohbetler, şirketinizin güvenilirliğini ve güvenilirliğini tesis etmeye yardımcı olacak ve bir sonraki aşamayı daha da kolaylaştıracaktır.



İyi Bir İlk İzlenim Yapın: "Beğenme" Aşaması

İyi bir ilk izlenim bırakırsanız, yakında karşılık verebileceğiniz ve o kişinin ilk iyi izlenimini güçlendirebileceğiniz arkadaşça davranışın alıcı tarafında olacaksınız. Bu, kendi kendini gerçekleştiren bir geri bildirim döngüsü yaratır ve işletmenizin ideallerinin müşterinizin amacı veya motivasyonlarıyla uyumlu olduğunu göstermek için çok önemlidir. Şunu düşünün: Yeni biriyle tanıştığımızda, beynimizin aktive olan bölgesi, nesnelere fiyat vermekten sorumlu olan bölgedir! Beynimiz, insanlarla veya işletmelerle yaptığımız etkileşimlere dayalı olarak kelimenin tam anlamıyla "değerler" atar ve bu da onları sosyal ağımıza entegre etme veya devam etme kararımızı etkiler.



İlişkileri Güçlendirir: "Güven" Aşaması

Güven, bir iş ilişkisi başladıktan sonra her iki tarafın sözleri ve eylemleriyle ilgilidir. İnsanların bir şirketin en iyi çıkarlarına sahip olduğuna inanmalarını sağlayan şeydir ve uzun vadeli müşterileri ve çalışanları elde tutmanın çok önemli bir unsurudur. Bir hediye iki önemli mesaj gönderir: Bir şirket olarak kim olduğunuzun bir sembolünü sunarken, alıcıya işletmenin onlara gerçekten ne kadar değer verdiğini de gösterir. Bu tür jestler, müşterilerinize/çalışanlarınıza önemsediğinizi gösterir ve bu da karşılıklı güveni güçlendirmeye yol açar. Bir işverenden veya iş ortağından bir hediye aldığınız zamanı ve bunun size nasıl hissettirdiğini hatırlayın. Onlarla olan ilişkinizi güçlendirdi mi? Bu soruya vereceğiniz yanıtın, hediyeyi açma deneyiminizle çok ilgisi var. Güzel bir hediye deneyimi sunmak, kalıcı bir güven ve sadakat oluşturabilir.


İPUCU: Yeni müşterilere, sizinle çalışmaktan heyecan duymalarını sağlamak için bir teşekkür hediyesi gönderin.


iş hediye

Hediye Vermek Sizi Akıllarında Tutar

Tüketici araştırmacıları Cheng, Meloy ve Polman'a göre, bir iş hediyesini unutulmaz kılan üç temel özellik vardır: (1) özenle seçilmiş bir hediye, (2) kişisel bir mesaj ve (3) bir monogram. Bu üç özelliği hediyenize dahil ederek, alıcıya sadece onları düşündüğünüzü hatırlatmakla kalmayacak, aynı zamanda hediyenin içine düşünce kattığınızı da göstereceksiniz. Deneyimsel hediyeler vermek bu nedenle son derece etkili bir toplum yanlısı harcama biçimi olarak tanımlanır ve şirket ile müşteri arasındaki ilişkiyi büyük ölçüde iyileştirebilir. Buna ek olarak, üzerinde şirket logonuz bulunan kurumsal hediyeler göndermek, müşterinin zihnindeki yerinizi daha da koruyarak şirketinizin müşterinin hayatına daha fazla entegre olmasına yardımcı olur. Çalışanlar için kurumsal hediyeler de bir öncelik olarak görülmeli,


iş hediye

Müşteriye Hediye Vermek Akıllı İş Davranışıdır

Şirketlerin yüzde altmıştan fazlası tatillerde müşterileri için kurumsal hediyeler satın alıyor ve neredeyse yüzde kırk bu hediyeleri çalışanları için satın alıyor. Mesele şu ki, hediye vermek düzenli bir iş uygulamasıdır! Müşterilerinize veya çalışanlarınıza takdirinizi göstermek için ekstra özel bir şey göndermek, iyi niyetin desteklenmesine yardımcı olur, olumlu bir yatırım getirisi sağlar ve algılanan marka ve işletme değerini artırır.


Her yıl giderek daha fazla şirket, go-to-hediye uzmanları olarak Olive & Cocoa'yı seçiyor. Neden? İş hediyelerimiz hediyeden daha fazlası olduğu için bir hikaye anlatır ve kişisel bağlantıları teşvik eder. Hizmetimizi kullanan şirketlerle yaptığımız görüşmelere dayanarak, şirket yöneticilerinin %94'ü Olive & Cocoa hediye sandıkları göndermenin işlerinde olumlu bir etki olduğunu bildiriyor. Aynı demografinin %80'inden fazlası, iş hediyelerinin başka maddi olmayan faydalar da sunduğuna inanıyor.


hizmetlerimiz

Zeytin & Kakao Farkı

Olive & Cocoa, yüksek kaliteli ürünleri güzel bir şekilde sunarak unutulmaz izlenimler sağlamaya kendini adamıştır. Müşterileriniz hediyelerini kalın saten kurdele ile süslenmiş el yapımı ahşap bir sandık içinde alacaklar. İçine gizlenmiş, harika bir şeyin parçası oldukları için teşekkür eden veya yeni bir başarı için onları tebrik eden kişisel bir not görecekler. Hediye vermeyi ve almayı güzel bir deneyim haline getirmek bizim tutkumuzdur. Teslimat sırasında hediyelerimizin sunumunu ve kalitesini koşulsuz olarak garanti ediyoruz ve hem verenin hem de alıcının %100 memnun olduğundan emin olmak için buradayız.


İPUCU: Monogramlı hediyelerimize buradan göz atın; Hediyeyi alıcıya kişiselleştirmek, unutulmaz bir şey vermenin harika bir yoludur.


Özel Logo Sıcak Demir Markalama

Markalı Hediyeler Kalıcı Bir Etki Bırakır

Kalıcı bir izlenim bırakmak için gönderdiğiniz hediyenin üzerine logonuzu markalamayı düşünün. Olive & Cocoa'dan elde yapılmış el yapımı bir ahşap sandık, içindeki gurme yiyeceklerin yutulmasından çok sonra bile etrafa yapışır. Üzerinde şirket logonuz bulunan kurumsal bir hediye, muhtemelen alıcının evinde veya ofisinde her gün görecekleri şekilde yeniden kullanılacaktır. Hediyeyi açmanın hoş hatırası ile birlikte logonuza sürekli maruz kalma, sizi bir iyi niyet şirketi olarak zihinlerinde geliştirir. Özel Logolu Sıcak Demir Markalarımız ile Olive & Cocoa hediyelerini en şık şekilde markalaştırıyor.



217 görüntüleme0 yorum

Comentarios


bottom of page