top of page

Kendi Eşsiz Ambalaj Kağıdınızı Yapmanın 6 Yolu

Bir hediyeyi öne çıkarmak istiyorsanız , kişisel dokunuşunuzla bir şekilde değiştirilmiş kağıtla sarmaktan daha iyi bir yol yoktur . Neden uğraşasın ki diye düşünüyor olabilirsin. Markete gidip biraz kağıt alıp hediyeyi paketlemek daha kolay olmaz mıydı? İşte bu ekstra adıma geçmeniz için birkaç neden:




Başka hiç kimse hediye alıcısına sizinkine benzeyen bir hediye vermeyecek. Hediyeyi alan kişiye özel olduklarını söylüyorsunuz. Hediyeyi dışarıdan güzel hale getirmek için harcadığınız zamana ve çabaya değer, hediyenin kendisini satın aldığınız düşünce kadar.

Kendi hediye paketinizi yapmak, yalnızca paradan tasarruf etmek için değil, aynı zamanda ürünleri geri dönüştürerek veya başka bir amaçla kullanarak çevreye yardımcı olmak için de bir şanstır. Gazetenin, dondurucu kağıdın ve hatta artık hediye paketinin değiştirilmiş versiyonlarını, çevre dostu ve daha az savurgan olan yaratıcı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kendi hediye paketinizi yapmak son dakika hediyeleri için harikadır. Elinizde olan zanaat malzemelerini kullanın ve bunları yaratıcı şekillerde yeniden kullanın. Baskı altındayken ne kadar yaratıcı olabileceğinize şaşıracaksınız!

Son fakat en az değil, eğlenceli! Biz yaratıcı tipler kendimize yardım edemeyiz. Her şeye kurnaz bir dokunuş eklemeliyiz! Doğamızda var.

İşte hayatınızdaki özel insanlara paketlemeyi ve vermeyi planladığınız hediyelerle yaratıcı olmanız için size ilham verebilecek bazı örnekler!



0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page