top of page

Kurumsal Hediye Ne Anlama Geliyor?

Kurumsal hediyelik eşya, bir kuruluş tarafından çalışanlarına, müşterilerine, potansiyel müşterilerine, hayır kurumlarına veya bayilerine verilen bir tür sunumdur. Kuruluşun yararına olan minnettarlığı ifade etmeye yardımcı olur ve ayrıca bir iyi niyet jesti olarak da devam eder. Muhteşem kurumsal hediyeler ayrıca şirketin müşterileri ve çalışanları ile olan ilişkilerine değer verdiğini ve uzun vadeli istikrarlı bir ilişki aradığını gösterir. Dünya çapında birçok şirkette kurumsal hediye kültürü yerleşmiştir ve hediye vermek, iyi iş ilişkileri sürdürmenin ayrılmaz bir parçasıdır.

Kurumsal hediyelik eşyaların yardımıyla, eski müşteriler arkadaşlarına ve anlaşma için diğer şirketlere referans verdikçe bir şirketin erişimi de artar. Bu nedenle, genel olarak sağlıklı bir uygulamadır ve birçok faydası vardır. Çalışanlar bu hediyelerle her zaman özverili ve motive olurlar ve böylece olumlu bir ortamda organizasyonun verimliliği artar. Benzersiz kurumsal hediyelerin size çok pahalıya mal olacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz çünkü online kurumsal hediyeler toplu olarak satın alındığında size bir servete mal olmayacak indirimli bir fiyatla kullanılabilir. Şimdi, müşterilerinize veya çalışanlarınıza ne vereceğinizi merak ediyorsanız, aşağıda müşterileriniz/çalışanlarınız için birkaç kurumsal hediye fikrini sıraladık.




1. Kişiselleştirilmiş Bitkiler

Pekala, yollarına yeşillik göndererek çalışanlarınızın kalbini kazanmanız garanti. Bazı hava temizleyici ofis bitkileri seçin ve bitki vazosunu çalışanlarınızın adlarının baş harfleriyle özelleştirin. Herhangi bir özel durumda onlara sunun ve onlara harika bir ortamda çalışmalarına yardımcı olacak ferahlatıcı olumlu hisler vereceksiniz.

2. Çikolata Sepetleri

Bu tatlı lezzetli çikolatalar, çikolatalar birçok şeye yardımcı olduğu için zaman zaman çalışanlarınıza ve müşterilerinize hediye edilmelidir. Ayrıca şirketinizin logosu ile kişiselleştirilmiş çikolata sepeti alabilir ve yabancı müşterileriniz içinse birinci sınıf çikolataları tercih edebilirsiniz.



3. Hediye Kartları

En iyi kurumsal hediyelerden biri, çeşitli çevrimiçi alışveriş portallarının veya Netflix, Amazon, Spotify vb. akış portallarının hediye kartlarıdır. Çalışanlarınızın e-posta gelen kutusuna e-hediye kartları gönderebilir ve onları düşüncelerinizle şaşırtabilirsiniz. Hediye kartlarını toplu olarak satın almak için çeşitli web sitelerinin müşteri desteği ile iletişime geçebilir ve kesinlikle indirimlerden yararlanabilirsiniz.

4. Kişiselleştirilmiş Kahve Kupa

Kafeteryaya konulan eski kupalarda kahve ve çay içmekten sıkılan çalışanlarınız tarafından kesinlikle takdir edilecek bir hediye. Komik bir alıntı ve üzerinde isimleri yazan kendi kahve kupalarına sahip olmalarının zamanı geldi. Kupaları kendi fotoğraflarıyla da özelleştirebilirsiniz.

5. Taşınabilir Telefon Şarj Cihazı/Güç Bankası

Müşteriler ve çalışanlar için kesinlikle en iyi kurumsal hediyelerden biri çünkü her zaman toplantılarla meşguller ve her zaman şarj noktasına yakın değiller. Hareket halindeyken cep telefonlarını şarj etmeleri gerekiyorsa, güç bankası kullanışlı olacaktır. Powerbank veya şarj cihazlarını şirketinizin logosuna göre özelleştirebilirsiniz.

Siz en iyisi Root Ceramic kurumsal hediye çeşitlerine bakın istediğinizi seçin ve partnerlerinizi memnun edin. Sipariş için: ersin@duzenliendustriyel.com.tr veya 0532 486 75 38 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.


https://www.rootceramic.com/



4 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page