top of page

Kurumsal Hediye Vermek Neden Önemlidir & Kurumsal Hediye Verme Avantajları




Bu günlerde şirketler kurumsal hediye uygulamaları üzerinde daha fazla düşünmeye başladılar çünkü şirketin hedeflerini ilerletme potansiyelinin kapsamını daha yeni fark ettiler. Kurumsal hediye, sıradan bir not defteri ve logo çıkartması dağıtmaktan daha fazlası olduğu için, alıcılarından istenen tepkiyi ve eylemi ortaya çıkarmak için doğru hediye paketlerini tasarlarken dikkatli düşünmek gerekir. İşte bununla ilgili bilmeniz gereken her şey ve gerçekten işe yarayan temalı hediyelerle ilgili bazı öneriler.


Bir işletmeyi başarıya yaklaştıran faktörlerden biri, müşterilerinin bilincinde önde ve merkezde kalmalarını sağlamaktır. Bunu gerçekleştirmenin çok etkili bir yolu kurumsal hediye vermektir. Kurumsal hediye, şirketinizin olumlu bağlarını sürdürmek istediği birine fiziksel veya fiziksel olmayan eşya gönderme uygulamasıdır.



Kurumsal Hediyenin Faydaları

Hediye vermenin birçok sektörde neden önemli olduğunu hiç merak ettiyseniz, nasıl çalıştığını anlamak için bir şirketin bundan nasıl yararlandığını tam olarak bilmeniz gerekir. Kurumsal müşterilere hediye vermeyi düşündüğünüzde, aşağıdakiler zaman içinde test edilmiş ve kanıtlanmış sonuçlardır:



1. Potansiyel müşterilerden iş alma olasılığını artırın.

Bir kişi henüz müşteriniz değilse, iyi zamanlanmış, faydalı kurumsal hediyeler gönderirseniz, o kişi dönüşebilir. İşletmeler için kişiselleştirilmiş hediyeler alma fikri, potansiyel bir müşteriyi amaçlanan bir satın alma işlemini gerçekleştirmeye, sağladığınız bir hizmet için randevu almayı seçmeye veya onu arayıp sizin hakkında daha fazla bilgi edinme yoluna gitmeye teşvik etmek için çok şey yapabilir. teklifler.



2. Müşterilerle ortaklığın sürekliliğini sağlayın.

Mevcut müşterilerle olan ilişkinize de dikkat edilmesi gerekiyor. İşlerine değer verdiğinizi bilmelerini sağlamak çok önemlidir ve faydalı kurumsal hediyeler göndermek bunu yapmanın bir yoludur. Müşteriler için en iyi kurumsal hediyeleri gönderme uygulaması, onları değerli bulduğunuzu bilmelerini sağlar ve hatta onları şirketiniz için marka elçileri olmaya teşvik eder. Düzenli müşterilere düzenli olarak harika kurumsal hediye fikirleri vermek, özellikle sonuncusu bir süre önceyse, etkileşimleri ve işlemleri yeniden başlatmaya da yardımcı olabilir.



3. Çalışan bağlılığını ve bağlılığını geliştirin.

Kurumsal müşteriler için hediyeler hazırlarken göz önünde bulundurulması gereken tek kişi müşterileriniz (hem normal hem de potansiyel müşteriler) değildir - aynı zamanda çalışanlarınızı da düşünmeniz gerekir. Kurumsal müşteriler ve çalışanlar için hediye fikirleri, dikkatlice düşünüldüğünde, bireyin kurum tarafından değer verildiği hissini arttırır. Müşteriler için işlerine bir değer katıyor. Çalışanlar için, çabalarını ve hizmetlerini iyi yapılmış bir iş olarak kabul etmektir. Bu, sağladığınız dışsal motivasyon nedeniyle işlerinde daha iyisini yapmaya bile teşvik edebilir. Bu, işletmeler için kişiselleştirilmiş hediyeler verdiğinizde daha da geçerlidir, çünkü kişiselleştirme faktörü, bir şeyin özellikle bir çalışan için özel olarak yapıldığı hissini artırır. Çalışanlarınızın ekibinizle daha iyi bir bağlantı ve aidiyet duygusuna sahip olmasını istediyseniz,



Gördüğünüz gibi, müşteriler ve çalışanlar için kurumsal hediye fikirlerine yatırım yapmaya değer çünkü gerçek gelir ve şirketiniz için daha iyi bir imaja dönüşen getirileri var. Bu nedenle, müşterileriniz için tüm bu kurumsal tatil hediyesi fikirlerini gerçekten karlı bir çaba olarak görebilirsiniz.



Gerçek Dünyadan Başarı Örnekleri Kurumsal Hediye

Kurumsal hediyenin şirket imajı ve gelirleri için nasıl muazzam bir destek haline geldiğinin başlıca örneği olarak görebileceğimiz harika markalar ve işletmeler var:



1. Parlak

Gemnote_Blog_GlossierMerch

Gemnote_Blog_GlossierMerch2

Milyar dolarlık şirket, sadece “kutsal kâse” estetik makyaj ve cilt bakım ürünleriyle tanınmıyor; Ayrıca, imrenilen yağma ve aranan promosyon etkinlikleri ve lansmanları aracılığıyla pazarlama ustaları olarak tanınırlar. Tüm ürünleri için sonsuz ve sürekli büyüyen topluluk desteği sayesinde, kült takipleri küreselleşti. Mağaza lansmanlarını, şirket etkinliklerini ve satın alma promosyonlarını her yaptıklarında anında hit haline gelen, dikkat çekici ambalajlarda doğru numune karışımına ve sevimli eklentilere sahip yağma çantaları nasıl hazırlayacaklarını biliyorlar. 190 milyon dolarlık kâr ve 1,2 milyar dolarlık şirket değerlemesiyle, kurumsal hediye verme oyunlarını gerçekten bildikleri açık.



2. Ruh Döngüsü

Gemnote_Blog_SoulCycleMerch1

Gemnote_Blog_SoulCycleMerch2

Popüler iç mekan bisikleti şirketi aslında 2000'lerin sonlarından beri var, ancak çabalarını yalnızca kurumsal yağma ustalıkla işlemeye odakladıklarında işlerinde daha da büyük bir çekiş gördüler. Ustalıkla seçilmiş fitness ve yaşam tarzı ürünleri birçokları için karşı konulmazdı ve çok geçmeden iş hakkında haberler yayıldı. Cazip yağmalamanın gücü ve ağızdan ağza iletişim, markanın bugün bildiğimiz şeye geç (ama son derece önemli) bir yükselişin keyfini çıkarmasına izin verdi: 125 milyon dolar gelir getiren ve dünya çapındaki en önde gelen, en popüler iç mekan egzersiz ve yaşam tarzı devi. 900 milyon dolar değerinde.



3. Twitter

Gemnote_Blog_Twitter1


İşte Gemnote'un sunduğu viral pazarlama kampanyasına harika bir örnek:3,46 milyar dolarlık geliri olan 4,4 milyar dolarlık bir şirket olan Twitter, ülkedeki önemli şehirlerde (New York, San Francisco, vb.) .). Kurumsal yağma, özellikle seçilen ve reklamların her birinde yer alan etkileyicilere özel olarak uygundu. Bu etkileyiciler, bir gömlek, çerçeveli baskı, çıkartma paketi ve daha fazlası üzerinde kendi unutulmaz tweet'lerini içeren bir kit aldı. Bu, gerçekten harika bir izlenim yaratan ve Twitter'ın işine yarayan benzersiz bir stratejiydi – çünkü kampanya zaten popüler olanı (etkileyici + alıntılanabilir alıntılar ve satırlar) aldı ve onu alakalı, kullanışlı gerçek dünya ürünlerinde “canlandırmasını” sağladı , ve inkar edilemez kalça.



Bu harika örnekler , eğer doğru şekilde yapabiliyorsanız, kurumsal hediye uygulamalarının gücünü gerçekten gösteriyor. Bununla ilgili iyi olan şey, onu çalıştırmak için milyonlarca dolarlık bir şirket olmanıza gerek yok. Küçük girişimler ve girişimler bile, yatırım getirisi yaratmayı hedefleyen kurumsal hediye stratejileri oluşturma kapasitesine sahiptir.




Kurumsal Hediye Verme En İyi Uygulamaları

Kurumsal hediye fırsatları çoktur, ancak aynı zamanda dağıtacağınız kişiselleştirilmiş kurumsal hediyelerin türü üzerinde dikkatli düşünmeyi gerektirir. Kurumsal bir hediye işinden müşteriler için daha akıllı ve daha stratejik kurumsal hediye fikirleri seçmenize yardımcı olacak bazı yönergeler:



· Alıcınızı (kendi şirketinizi değil) aklınızda bulundurun.

Her zamanki anahtarlığın ve üzerinde şirket logonuzun bulunduğu kupanın ötesine geçin ve müşteriniz için ne kadar iyi ve alakalı bir hediye olabileceğini gerçekten düşünün. Bu, müşteri profillerini incelemeyi, satın alma eğilimlerini incelemeyi ve onlarla kişisel olarak tanıştığınız ve konuştuğunuz zamanları hatırlamayı gerektirir. Bu bilgilerle, müşterilerinize günlük yaşamlarında kesinlikle faydalı olacakları benzersiz, markalı hediyeler sipariş edebileceğinizi düşünün.



· Kişiselleştirmeyi unutmayın!

Müşteriler için markalı hediyeler, kişiselleştirilmiş bir dokunuş eklediğinizde veya ambalaj ve kart eki ile ekstra yol kat ettiğinizde daha büyük bir etki yaratır. Kişiselleştirme ve kişiselleştirme, ayrıntılara dikkat etmeyi gerektirir, bu da hediyenizi ilk bakışta anında daha çekici hale getirir. Müşterinizin veya çalışanınızın ne kadar özel olduğunu ve onlara bir mesaj yazmak için zaman ayırdığınızı daha fazla iletmek için el yazısı bir kart eklemeyi unutmayın! Her şeyin ultra hızlı ve seri üretim olduğu günümüz gibi bir zamanda bu çok değerli.



· Hediyeyi kalpten gelen bir hediye olarak iletin.

Bir alıcının hissetmek isteyeceği son şey, müşterileriniz için kurumsal tatil hediyesi fikirlerinizin iplerle birlikte gelmesidir. Bu nedenle hediyenizi gönderdikten hemen sonra satış görüşmeleri veya teklifler yapmaktan kaçının. Bu aynı zamanda hediyelerinizi gönderdiğiniz zamanın stratejik (doğum günleri, özel yıldönümleri ve kilometre taşları, tatiller, vb.) olduğundan emin olmak anlamına gelir, böylece müşterileriniz onları hayatlarının özel bir zamanında değil, onları hatırlamaya önem verdiğiniz fikrine odaklanır. sadece onların işinin peşinde olduğunuz fikrini eğlendirin.



· Çok hediye-y almayın.

Kurumsal bir hediye işinden birinci sınıf bir fiyata harika kurumsal hediye fikirleri sipariş etmek için bütçeniz varsa, bu müşterileriniz için gerçekten harika. Ancak, onlara bu tür hediyeleri ne sıklıkta verdiğiniz konusunda dikkatli olmanız konusunda uyarılmalıdır . Bunu yapmak, müşterilerinizin bu tür premium hediyeleri düzenli olarak verebilmek için ürünlerinizden ne tür bir kâr elde etmeniz gerektiği fikrini araştırma riskini taşır. Ayrıca, sık sık yapma alışkanlığınız varsa, onlara gönderdiğiniz malların gerçek fiyatını merak etmelerine ve düşündükleri kadar yüksek bir değer olmadığını düşünmelerine neden olabilir. Fiyattan çok, odak noktası, hediyeler ve en büyük etkiyi yaratan bir hediye takvimi ile ortaya çıkmak için düşünceli bir şekilde serpiştirilmiş yaratıcı planlamadır.



· Şirket genelinde farklı iş hediyeleri setine sahip olun.

Müşterilerinizin ellerinde bulundurmaları için aynı hediye setini sipariş etmeye devam etmek gerçekten çok kolay. Ancak, farklı müşteri ve çalışan grupları için en uygun kümeler oluşturmak da iyi bir uygulamadır. Bunu yapmanın avantajı, özenle seçilmiş hediyelerinizi sipariş ederken her grubun özel özelliklerini ve değerlendirmelerini hesaba katmış olduğunuz için hediye verme konusundaki hedeflerinize daha iyi ulaşabilmenizdir.



· Profesyonellere sorun.

Kurumsal hediye işi profesyonellerinin devreye girdiği, hedeflenen gruplar ve bireyler için şirket genelinde iş hediyelerini seçmenize yardımcı olabilecek uzmanlar var!




Kurumsal Hediye İşi Nedir?

Kurumsal hediye anketi, profilleri incelemek, bireyleri bir arada gruplamak – gerçekten iyi kurumsal hediyeler seçmekten başka ilgilenmeniz gereken başka görevleriniz varsa bu büyük bir angarya gibi görünebilir. Durumunuz bu olduğunda, kurumsal hediye işinin, genel iş stratejinizle uyumlu hediyeleri seçmenize yardımcı olmaya hazır olduğunu belirtmekten mutluluk duyacaksınız. Gerçek hediye fikirleri seçmekten çok, markanızı tanıtmak, mesajınızı iletmek ve müşterilerinize istediğiniz şekilde değerli olduklarını hissettirmek arasında orta yolu bulma konusunda yeteneklidirler.




Yaşam Tarzı Hedefli Kurumsal Hediyeler için En İyi Fikirler

Farklı yaşam tarzlarına ve kişilik tiplerine uyum sağlamak için kurumsal hediye paketleri hazırlama eğilimi bu günlerde gerçekten yaygın. Sosyal medyanın her yerinde kutu açma videoları gördünüz: hazırlanmış yaşamlarına mükemmel bir şekilde uyan bir dizi öğeyi karıştırmaktan hoşlanan etkileyiciler. Çok çeşitli yaşam tarzlarına ve insan türlerine uyabilecek benzer kutular oluşturmak için bu popüler seçimlere göz atın:



Çiftlikten Sofraya

Canvas Market Tote (SanMar), Winco Ahşap Ekmek Tahtası, Rustik Fırın Krakerleri, LIA EVOO

Canvas Market Tote (SanMar), Winco Ahşap Ekmek Tahtası, Rustik Fırın Krakerleri, LIA EVOO

Bu set, rustik, ev temalı hediyelere bayılan insanlar için harika. İnsanların yemek ve sohbet için bir araya gelmesi fikri etrafında kurumsal bir hediye oluşturmak istiyorsanız, bu tür bir düzenlemeyi göz önünde bulundurmanız iyi olur. Tatillerde kurumsal hediyeler için kaynak ararken göz önünde bulundurmanız gereken iyi bir hediye, genellikle ortalıkta dolaşan olağan kekleri ve sıcak kakao paketlerini kesinlikle geride bırakacaktır!



Giderken

Baggu Canvas Duffel, Silver Le Cord Kulaklık, Smart Native Union Şarj Cihazı

Baggu Canvas Duffel, Silver Le Cord Kulaklık, Smart Native Union Şarj Cihazı

Bu setin başlığının dediği gibi, bu kesinlikle her zaman dışarıda olan ve bağlantıda kalmak isteyen insanlar içindir. Hafif ve sağlam spor çantası, hayal edebileceğinizden daha fazlasını tutar ve gümüş Le Cord kulaklıklar, nerede olursa olsun, kişinin en sevdiği melodileri dinlemesini sağlar. Spor çantasına kolayca sığan Smart Native Union şarj cihazı sayesinde düşük pili açmak sorun değil. Bu paket, etrafta dolaşırken bağlantıda kalmayı seven gençler için harika bir seçenek.



Rahatlayın ve Yeniden Şarj Edin

Vitruvi Yayıcı, Esansiyel Yağlar (2bottles), Battio Battaniye

Vitruvi Difüzör, Uçucu Yağlar (2 şişe), Battio Battio

En üst düzey şirket hediye alıcılarınız için daha hoşgörülü bir sete ihtiyacınız varsa, bu Rahatla ve Yeniden Doldur paketi kesinlikle onları şaşırtacak. Sıradan şarap ve peynirin ötesinde harika hediyeler isteyenler için ideal olan difüzör, esans yağı ve battaniye, bir yıllık yöneticilik çalışmalarının ardından keyif almaları istenen rahat yaşam tarzlarına bir selam niteliğinde. Aynı zamanda, büyük bir hesap açan veya bir projede veya yıllık incelemede beklentileri aşan bir çalışana tebrik hediyesi göndermek istediğinizde de harika bir hediye.



İş gezgini

Rawrow Cross 320 Messenger, Shed Rain Walksafe Şemsiye

Rawrow Cross 320 Messenger, Shed Rain Walksafe Şemsiye

Şirketinizin kurumsal hediye konusundaki harika zevkini iletmek için harika bir postacı çantasının ve lüks bir şemsiyenin gücünü karıştırmayın! Akıllıca tasarlanmış ceplere sahip birinci sınıf deriden üretilen bu Rawrow çapraz vücut haberci, müşterilerinizin adımlarında ekstra bir yay sağlar ve yeni hesaplar kazanmak için bir binaya giriyormuş gibi görünmelerini sağlar. Bu arada, Shed Rain Walksafe Şemsiyesi, otomatik açma ve kapama düğmeleri sayesinde dikkatleri üzerinize çekeceğinden emin olabilirsiniz (kapattığınızda yağmur suyunun sırtınızdan aşağı kayma riski olmadan sağanak yağmurda kaldıktan sonra sığınmaya çalışırken süper yardımcı olur) ve herkesin alabileceği diğer tüm kurumsal yetenekli şemsiyelerden daha sağlam olmasını sağlayan üstün dikiş dikişi.



Kahve zamanı

Kinto Seramik Kupa (2), Kinto Kahve Sürahi, Verve Kahve Kavurma, Raaka Çikolata Bar

Kinto Seramik Kupa (2), Kinto Kahve Sürahi, Verve Kahve Kavurma, Raaka Çikolata Bar

Kahve seti almayı kim sevmez ki? Kahve setleri genellikle kurumsal hediye turlarını yaparken, bu, öğelerdeki dikkatli seçim nedeniyle ekstra özeldir. Kinto, Verve ve Raaka, iyi performans gösteren, harika tadı olan ve kalite iddialarını koruyan kaliteli ürünleriyle tanınan harika markalardır. Her zamanki kahve rutinine birinci sınıf bir dokunuşa bayılan sıradan insanların yüzlerine keyifli bir gülümseme gönderirken, bu setle etkilemesi zor kahve tutkunlarını ve yenilikçi türleri hedeflemek istiyorsunuz.



Komidin Temelleri

Native Union Eclipse Charger, Kinfolk Magazine veya Book of Choice, Campfire Mug, Graf Lantz Keçe Altlıkları, Özel Göz maskesi

Native Union Eclipse Charger, Kinfolk Magazine veya Book of Choice, Campfire Mug, Graf Lantz Keçe Altlıkları, Özel Göz maskesi

Her zamanki şampanya ve çiçek yolundan gitmeyen, iyi yapılmış bir iş için tebriklerinizi iletmek istediğinizde gönderebileceğiniz harika bir hediye. Bu komodin temel koleksiyonu, çalışkan hediye alıcınızın dinlenmek ve derin uykunun tadını çıkarmak için bolca zamanı hak ettiği mesajını veriyor. Dağınık kabloları düzenlemek için şık bir şarj cihazınız (ve dolayısıyla başucunuzun sakin ve dingin görünmesini sağlamak için), yatmadan önce göz atmak için harika bir derginiz, sabah ilk iş olarak o bardak su için bir kupa ve keçe altlığı ikilisi ve bir ışığı engellemek için özel göz maskesi. Bunu alan herkes, uyandığında kesinlikle bir kazanan gibi hissedecektir.



kafa ve kalp

Headspace Kılavuzlu Meditasyon Hediye Kartı (2 aylık abonelik, Areaware Blockitechture

Headspace Kılavuzlu Meditasyon Hediye Kartı (2 aylık abonelik, Areaware Blockitechture

Her zaman sıkıştırmayı azaltmanın, yeniden merkezlemenin ve bir sonraki kazanan adım için bu yaratıcı enerjileri yeniden başlatmanın yollarını ve araçlarını arayan yaratıcı türleri unutmadık. Headspace rehberli meditasyon programı, pek çok kişi tarafından yapılmamış eşsiz bir hediyedir; alıcılarınız, zihinsel sağlıkları için gerçekten faydalı olabilecek bir meditasyon programını deneme fırsatından memnun kalacaklardır. Bu arada, Areaware Blockitechture parçaları, kişinin modern ofis alanında çekici bir dekorasyondan daha fazlasıdır: Kullanıcılar blokları farklı şekillerde yeniden modellemek ve yeniden inşa etmek için onunla oynadıkça, aslında yaratıcı düşünce ve tasarım için bir araçtır. Bu blokları kurcalamaktan elde edilen girdiler ve içgörüler, yeni projeler için planlara rehberlik etmede veya sadece kutunun dışında düşünme için fırsatlar bulmada yardımcı olur.




81 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page