top of page

Kurumsal Hediyenin İşletmeniz İçin Önemli Olmasının 4 Nedeni...

2 temel kurumsal hediye türü vardır - müşterilere verdiğiniz ve çalışanlara verdiğiniz hediyeler. Her iki kurumsal hediye türüne de dahil olmak, işletmeniz için son derece olumlu faydalar sağlayabilir.





Çalışan bağlılığını artırmanın veya personel devrini azaltmanın yollarını arıyorsanız, kurumsal hediye paketleri, bunu yapmanıza yardımcı olmak için kurum içinde uygulayabileceğiniz birkaç stratejiden yalnızca biridir. Aynı şekilde, mevcut veya potansiyel müşterilerle ilişkilerinizi güçlendirmek veya işletmenizin rakiplerinin önünde öne çıkmasına yardımcı olmak istiyorsanız, kurumsal hediye paketleri sağlamak stratejinizin önemli bir parçası olmalıdır.


Kurumsal hediyenin sizin için doğru olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmak için, kurumsal hediyelerin önemli olmasının 4 temel nedenini ele alan bu makaleyi bir araya getirdik. Öyleyse, başlayalım!


Alıcıların değerli olduklarını bilmelerini sağlayın

İşletmenize her şeyden daha fazla zarar verecek bir şey varsa, o da kendilerini değersiz hisseden hem müşteriler hem de çalışanlardır. Müşteriler kendilerini değersiz hissederlerse, onları takdir eden işletmeleri başka yerlerde aramaya başlarlar. Her 10 müşteriden 7'sinin , organizasyon tarafından algılanan bir ilgisizlik nedeniyle başka bir işe geçeceği düşünülüyor .


Benzer şekilde, kendilerini değersiz hisseden çalışanların umutsuz ve daha az etkili olmaları muhtemeldir. Ve en kötü durumda, çalışanlar kendilerini değerli hissettiren diğer çalışma ortamlarına baktıkça personel devir hızının arttığını bile görebilirsiniz.


Takdirlerini doğrudan ileten yöneticilere ve liderlere sahip olmak yararlı olsa da, iyi zamanlanmış bir kurumsal hediye veya hediye paketi, bireylere şirket tarafından bir bütün olarak değer verildiğini gösterir. Kişiselleştirilmiş bir not defteri veya bir çift markalı kulaklık gibi basit bir şey bile , alıcılara minnettarlığınızı ifade etmek için ekstra yol kat etmeye istekli olduğunuzu gösterir ve bu da onlara kendilerini değerli hissettirir.


Olumlu bir çalışma kültürü yaratır

Yukarıda belirtildiği gibi, değeri düşük çalışanların işyerinde daha az mutlu ve daha az üretken olmaları muhtemeldir. Bunun sonucu, yalnızca daha az etkili bir işgücüne sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda işyerinde olumsuz bir kültür yaratacaksınız.


Yüksek başarı gösterenleri, ötesine geçen kişileri veya sadece çalışkan çalışanlara teşekkür etmek için kullanılan düzenli kurumsal hediyeler, olumlu bir çalışma ortamını teşvik etmede uzun bir yol kat edecektir. Daha da iyisi, çalışma kültürü ne kadar olumlu olursa, çalışanların işe gelmeyi ve oradayken daha iyi işler üretmeyi dört gözle beklemeleri o kadar olasıdır. Bu herkes için bir kazan-kazan!




Alıcı ile ilişkinizi güçlendirir

Bir müşterinin işinizi diğerine tercih etme nedenine birçok faktör katkıda bulunsa da , sizinle iş yapmaya devam etmelerini sağlayacak en önemli faktörlerden biri de sizinle olan ilişkileridir. Bu nedenle, bir müşteri fatura günleri dışında sizden nadiren haber alıyorsa, muhtemelen onlarla özellikle iyi bir ilişkiniz olmayacaktır.


Öte yandan, onlarla sadece düzenli iletişim halinde kalmakla kalmayıp aynı zamanda yıl boyunca kurumsal hediyelerle takdirinizi göstererek güçlü bir ilişki kurmaya odaklanırsanız, çok daha güçlü bir ilişkiniz olur. Bunun sonucu olarak, bu ilişkiyi uzun vadede sürdürmek istemeye çok daha meyilli olacaklardır - bu, yalnızca daha iyi bir ilişki değil, aynı zamanda daha karlı bir ilişki olduğu anlamına gelir!


Unutmayın, araştırmalar, alıcıların %66'sının bir promosyon hediyesi aldıktan sonra bir markayı hatırlayabildiğini gösteriyor . Güçlü bir şey!


Sizi rakiplerinizden ayırır

Her geçen gün daha fazla yeni işletmenin ortaya çıktığı günümüz dünyasında, sektörünüzde rekabet avantajını korumak her zamankinden daha önemli. Sonuçta, daha iyi hizmet, daha iyi bir ürün veya daha iyi bir deneyim sunan biri varsa, müşterilerinizin farklı bir hizmet sağlayıcıya geçmeyi düşünmeye başlaması an meselesidir.


Müşterilerinize düzenli kurumsal hediyeler sunmak, markanızı rekabette farklı kılmanın birçok yolundan sadece biridir. Sadece müşterilerini gerçekten önemseyen bir marka olduğunuzu göstermekle kalmaz, aynı zamanda müşterilerinizi gülümsetmek için rakiplerinizin ötesine geçmeye istekli olduğunuzu da gösterir. Bu rekabet avantajına sahip olduğunuzda, haberin yayılması ve kendinizi giderek daha fazla müşteri kazanırken bulmanız an meselesidir.


Sarmak

İşte karşınızda, kurumsal hediyelerin işiniz için önemli olmasının 4 temel nedeni. Kurumsal hediyeyi iş stratejinize dahil etmenin yollarını tartışmak isterseniz, ekipten biriyle konuşmak için sayfanın altındaki formu kullandığınızdan emin olun.


Ayrıca yeni doğrudan ürün servisimize göz atmaya değer . Bu hizmetle ekibimiz, kurumsal hediye paketlerinizi sizin parmağınızı bile kıpırdatmadan dünyanın her yerinde istediğiniz kadar alıcıya toplayacak, markalayacak, paketleyecek ve teslim edecek!



3 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page