top of page

Markalı Kurumsal Hediyeler Vermek İçin 6 Neden




Müşteri İlişkilerini Besleyin

Şirketler insanlardan oluşur ve insanlar hediye almayı sever. Daha da fazlası, eğer kullanabilecekleri bir şeyse. Markalı kurumsal hediyeler verirken, günlük olarak kullanabilecekleri bir şey olduğundan emin olun. Bu, mevcut müşteri ilişkilerinin oluşturulmasında uzun bir yol kat edecektir.


Markanızı Oluşturun

Markalı promosyon hediyeler vermek, adınızı orada alır. Üzerinde firma adınız veya logonuz bulunan hediyeler dağıtarak firmanızın bilinirliğini artırıyor ve potansiyel müşterilere ulaşıyorsunuz.


İş Paranızdan Tasarruf Edin

Markalı kurumsal hediyeler, uygun maliyetli bir reklam yöntemi olduğundan, pazarlama söz konusu olduğunda işletmenizin paradan tasarruf etmesini sağlarsınız. Diğer hedefli reklam türleriyle karşılaştırıldığında, gösterim başına maliyet çok daha düşüktür.



Promosyon hediyeleri, baskılı kalemler, su şişeleri, markalı giysilerden güç bankalarına ve USB flash sürücülere kadar her şey olabilir. Adınızın veya şirket logonuzun bulunduğu herhangi bir nesne, markalı bir kurumsal hediye niteliği taşır.


Promosyon hediye, mevcut en iyi pazarlama stratejilerinden biridir ve işte bu yüzden bütçenize eklemeyi düşünmelisiniz.


Şirket İmajınızı Geliştirin

Hediye vermek, iyi niyetle ilişkilidir ve işinizle ilgili olumlu bir algı geliştirecektir. Kaliteli, iyi planlanmış hediyeler vererek, müşterilerinizin veya potansiyel müşterilerinizin şirketinizin imajını geliştireceksiniz.


Potansiyel Müşteriler ve Yönlendirmeler Oluşturun

Etkinliklerde markalı kurumsal hediyeler dağıtırken markanızın bilinirliğini ve merakını artırırsınız. Bu ücretsiz hediyeleri e-posta adresleri veya ürünlerinizin ücretsiz denemeleri karşılığında kullanabilir, böylece daha fazla potansiyel müşteri elde edebilirsiniz. Teşvik olarak promosyon hediyeler sunarak mevcut müşterilerden referans alabilirsiniz.


Çalışan İlişkilerini İyileştirin

Çalışanlarınıza markalı hediyeler vererek onların tutumlarını geliştirecek, şirketinize karşı daha sadık olmalarını sağlamış olacaksınız. Herkesin kendini değerli hissetmesi gerekir ve promosyon hediyeler onlara sıkı çalışmalarını ne kadar takdir ettiğinizi söyleme fırsatı sunar.


Markalı kurumsal hediyelerin avantajlarından bugün yararlanmaya başlamak için The Promo Group ile bugün iletişime geçin.



0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page