top of page

MÜKEMMEL KURUMSAL HEDİYE SEPETİNİ SEÇMEK




İşletmeler arasında hediye vermek büyük bir iştir. On şirketten altısının tatil sezonunda kurumsal hediyeler verdiği tahmin ediliyor. Ve küçük işletme sahiplerinden Fortune 500 şirketlerine kadar herkes, en iyi müşterilerine ve potansiyel müşterilere hediye vermenin akıllı bir pazarlama stratejisi ve aynı zamanda samimi bir teşekkür ifadesi olduğunun farkındadır. Bir tatil hediye sepeti gibi görünüşte basit bir şeye harcamak , doğru şekilde yapıldığında büyük bir getiri sağlayabilir.


YÖNETİCİ SEÇİMİ HEDİYE SEPETLERİMüşterilere mükemmel hediyeyi vererek teşekkür etmek zaman ve para gerektirir, ancak yatırımınızın getirisi, yarattığı iyi niyetle artar. Mükemmel kurumsal hediye sepetini seçmenin anahtarı, önceden bol miktarda beyin gücü uygulamak ve şirketinizin ifade etmek istediği beğeni ve duyguyu mükemmel şekilde temsil eden sepeti bulmaktır.


İster işletme sahibi olun, ister patronunuzun bu yılki hediye vermekten sorumlu olarak seçtiği kişi olun, müşterilerinizden hangisine ve onlara ne vereceğinizi anlamak zor olabilir. Ama önemli bir süreç. Kurumsal bir hediye vermekteki amacınız, hem alıcıya sizinle yaptıkları iş için teşekkür etmek hem de şirketinizin gelecekte işlerinde listenin en üstüne çıkmasını sağlamaktır. Bir gurme hediye sepeti, içindeki leziz gurme yiyeceklerin tadını çıkaran müşterilerin zihninde hoş düşünceler uyandırır ve tatil koşuşturmacasının ortasında işletmenizin görünür olmasını sağlar.


BİR MİLYON HEDİYE SEPETİ TEŞEKKÜR EDERİZİşte iş hediye karar verme sürecinizde göz önünde bulundurmanız gereken adımlar. Bu ipuçları, kurumsal hediye vermeyi bir esinti haline getirecek ve müşterilerinizin toplu yüzüne en büyük gülümsemeyi yerleştirecektir.


Bir hediye seçmeden önce, alıcıyı seçmelisiniz. Ve bir alıcı seçmeden önce bütçenizi bilmelisiniz. Bölüm başkanınız başlangıçta size bir bütçe verdiyse, bu harika. Aksi takdirde, teşekkür etmek istediğiniz müşteriler, potansiyel müşteriler, satıcılar, danışmanlar, danışmanlar, tedarikçiler ve hizmet sağlayıcıların listesini bir araya getirirken aynı zamanda şirketinizin hediye bütçesine karar verin.


Bütçeniz listenizdeki herkes için bir hediyeye izin vermiyorsa, şirketiniz için en fazla geliri sağlayan ve devam eden işleri şirketiniz için en önemli olan müşterilere vermek daha mantıklıdır. Herkesin herkes için bir şeyler almasını istiyorsanız ancak bütçeniz sınırlıysa, daha büyük müşterileriniz için daha fazla, daha küçük müşterileriniz için daha az bütçe ayırabilirsiniz. Hediyenin gelecekteki işlere yol açabilecek iyi huylu bir vızıltı yaratacağını düşünüyorsanız, potansiyel müşterilere hediye vermeyi de düşünmelisiniz.


MEVSİM HEDİYE SEPETLERİGurme hediye sepetleri olağanüstü iş hediyeleridir çünkü yiyecek ve içecekler en popüler hediye kategorisidir. Bu nedenle, çikolata, şekerleme, peynirli krema, kraker, şarap, çay, kahve veya kakao gibi lezzetli gurme yiyecekleri bir hediye sepetine koymak, en popüler kurumsal hediyelik eşyalarını müşterilerinizi şaşırtacak garantili kapta birleştirmenin uygun yoludur. ve umutlar.


Hediye sepeti başına dolar miktarına karar verdikten ve şanslı alıcıların listesini hazırladıktan sonra, sepetleri seçmeden önce yapılması gereken bazı ön çalışmalar var. Bir eşik sorusu, hedeflenen alıcının kurumsal hediyeleri kabul etmesine izin verilip verilmediğini bulmaktır. Bu adımı atlamayı göze alamazsınız. Bazı işletmelerin herhangi bir kurumsal hediye almayı yasaklayan bir politikası vardır. Bazıları, çalışanların yalnızca itibari değerdeki hediyeleri kabul etmesine izin verebilir. Kurumsal hediyelerin alınmasında herhangi bir sınırlama olup olmadığını öğrenmek için şirketin insan kaynakları departmanını arayın.


Şirket, hediye sepetiniz kadar değerli hediyelere izin vermiyorsa, çalışanlara bir takdirinizin bir göstergesi olup olmayacağını sorun. Bunlar, anahtar zincirleri, kalemler veya şirket logonuzla takvimler gibi ucuz ürünler olabilir. Çoğu şirket, daha büyük hediyelere izin vermeseler bile buna izin verecektir. Veya kurumsal bir hediyeye alternatif olarak, birçok şirket hayır amaçlı bir hediyeye izin verecektir. Alıcının adına şirketinizin en sevdiği hayır kurumuna veya alıcının seçtiği bir hayır kurumuna bağışta bulunup bulunamayacağınızı sorun. Alıcı, tanınmayı takdir ediyor, şirketiniz iyi niyet gösteriyor ve her iki şirket de değerli bir amaca katkıda bulundu. Her şey başarısız olursa, şirkete işleri için teşekkür eden bir tebrik kartı veya tatil kartı gönderin.


Artık harekete geçtiğinize göre, mükemmel gurme hediye sepetini seçme zamanı!


At Şarap Ülke Hediye Sepetleri, şarap hediye sepetlerimiz için en kaliteli kırmızı şarap, beyaz şarap ve şampanyayı seçmekten gurur duyuyoruz. Bir iş müşterisine şarap veya diğer alkollü içecekler içeren bir hediye sepeti vermeyi düşünüyorsanız, alıcının iş kültürü hakkında biraz araştırma yapmak önemlidir. Birinci sınıf bir cabernet sauvignon, merlot, zinfandel, chardonnay, sauvignon blanc veya şampanya, kurumsal hediye sepeti alıcıları tarafından en çok aranan ve ödüllendirilen sepet içerikleri arasında olacaktır. Ve kaliteli bir şarap hediye sepeti, teşekkür hediyenizin müşterileriniz üzerinde kalıcı bir etki bırakacağını ve şirketin konferans salonundaki masayı süsleyen diğer tatil hediyelerinin üzerinde duracağını garanti eder.


Kurumsal hediye sepetinizi seçerken göz önünde bulundurulması gereken son nokta, onu paylaşan kişi sayısıdır. Hediyeyi küçük bir işletmeye veya büyük bir şirketin büyük bir bölümündeki tek bir kişiye veya kilit karar vericiye gönderiyorsanız, hediye sepetinizin boyutu, hediye verme bütçenizin yapacağı kadar büyük olacak şekilde ayarlanabilir. izin vermek. Büyük bir şirkete veya büyük bir işletmedeki tüm departmana veya ekibe takdirinizi ifade etmek için bir tatil hediye sepeti veriyorsanız, hediyeniz yeterince büyük olmalıdır, böylece tüm alıcılar en sevdiklerinden birini veya birkaçını seçebileceklerdir. gurme yiyecek ve içecek ürünleri.


Şarap Ülkesi Hediye Sepetleri, kurumsal hediyelerinin bir parçası olarak şarabı memnuniyetle kabul edecek en değerli müşterileriniz ve potansiyel müşterileriniz için geniş bir ürün yelpazesi sunar.çok şişeli paketleri, şaraplı benzersiz hediye sepetlerini, tek veya çift şarap paketlerini, kaliteli şarap hediyelerini, birinci sınıf şampanya koleksiyonlarını ve kaliteli şarap ve gurme yiyeceklerle dolu diğer birçok şarap hediye sepetlerini sergileyen şarap hediye sepetleri, küçük işletmelerden işletme bütçelerine uyacak şekilde genişe.


STEEPLECHE BAĞLAR ÜÇLÜ HEDİYE SEPETLERİŞarap almak istemeyen değerli müşterilerinize, Wine Country Hediye Sepeti'nin, çikolata hediye kuleleri , meyve hediye sepetleri dahil olmak üzere kaliteli yiyecek ve gurme atıştırmalıklarla dolu geniş ve yüksek kaliteli sepet seçeneklerinden bir gurme hediye sepeti vererek takdirinizi ifade edebilirsiniz., gurme hediye sepetlerini, hediye kulelerini, aylık meyve kulüplerini, temalı sepetleri ve daha fazlasını seçin. Çikolata, kraker, et ve peynir, kurabiye, şekerleme, kuru meyve ve taze meyve ile dolu bu hediye sepetleri her işletme bütçesine uygun olup, teşekkür etmek istediğiniz firmalar tarafından minnetle karşılanacağından emin olabilirsiniz. Her büyüklük ve türdeki işletmeler için en iyi kurumsal hediye sepeti seçeneklerimizden bazıları burada .



76 görüntüleme0 yorum

Kommentare


bottom of page