top of page

Nargile Lülesi Nasıl Olmalıdır?

Güncelleme tarihi: 7 Tem 2021

Root Ceramic nargile lülesi (hookah bowl manufacturer) , üreticisi olarak, nargile tütünü hazırlama ve mükemmel bir nargile kasesini oluşturmak için bazı sırlarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz.



Kusursuz bir dumanı garanti edecek bir nargile borusu kurmanın tek bir yönü yoktur. Nargilenizin olabildiğince iyi içmesini sağlamak için tüm hususlara özen gösterilmelidir. Bununla birlikte, yeni nargile içenlerin yaptığı en yaygın hatanın bir kaseyi yanlış bir şekilde paketlemek olduğunu görüyorum. İlk önce kase ile başlayalım. Birkaç istisna dışında, esasen üç tür nargile kasesi vardır - Vortex Nargile Lülesi ''hookah bowl'' , Phunnel Nargile Lülesi ''hookah bowl'' ve geleneksel Mısır Nargile Lülesi ''hookah bowl''.



En yaygın çanak türü Mısır nargile Lülesidir. Bunlar kolayca tanınabilir çünkü delikler kasenin dibinde olacaktır ve nargile doğrudan bu deliklerin üzerine yerleştirilmiştir. Bir Vorteks lülesi, sivri ucun etrafında delikleri olan bir merkez sivri uç içerir ve bir Huni çanağı sivri ucun üstünde tek bir büyük delik bulunan bir merkez sivri uç içerir.



Nargile lülesi yükleme işlemi, kullandığınız kase türünden bağımsız olarak çok benzerdir.

Kasenizi seçtikten sonra nargile tütününüze odaklanmak isteyeceksiniz. Nargile, uzun ömürlülüğü sağlamak ve nargile tütününü nemli tutmak için kendi meyve sularında sıkıca paketlenmiş olarak gelir ve nargile içmeden önce nargilenizi tütün içinde dolaştırmak için nargilenizi karıştırır. Ellerinizi veya bir Nargile Çatalı kullanarak nargile tütününüzü karıştırın ve tatlandırıcı suların tüm tütün yapraklarını eşit şekilde emmesini sağlamak için karıştırın, bu da harika bir lezzet elde etmenizi sağlayacaktır.




6 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page