top of page

Sunset Cold Brew Limonata Nasıl Yapılır?

Hepiniz için bu lezzetli yaz içeceği tarifleriyle uğraştık ve tam da bitirdiğimizi düşündüğümüzde, hepinizin ferahlatıcı ve meyveli bir Sunset Cold Brew Limonata keyfine varacağınızı düşündük. Geleneksel Arnold Palmer hayranıysanız ve onu değiştirmek istiyorsanız, bu Sunset Cold Brew Limonata, yaza kafeinli bir limonata ile başlamak için mükemmel bir tarif. Bu hızlı ve kolay adımları izleyin ve tüm arkadaşlarınızı ve ailenizi bu etkileyici havuz başı yaz içeceği yapma yolunda olacaksınız.




Neye ihtiyacınız olacak:

Yüksek Kaliteli Konik Çapak Öğütücü - Bu, soğuk demlemeniz için mükemmel kıvamda kahve öğütmeleri üretmenizi sağlayacaktır. Müşterilerin favorisi Baratza Sette 270 Konik Freze Öğütücüdür . Bu tarif için sadece kabarık ve eşit bir dağılım sağlamakla kalmaz, aynı zamanda diğer kahve ve espresso bazlı içecekleri yaparken size bol miktarda öğütme ayarı sunar.

Cold Brew Kahve Makinesi - Bu tarif için Primula Pace kullandık . Bu, ısıya dayanıklı bir cam sürahidir ve zeminleri ayrı ayrı süzme zahmetini ortadan kaldırır. Bu nefis Cold Brew Limonata'yı yapmak için uygun fiyatlı bir seçenek mi? Şikayet etmiyoruz!

dilimlenmiş limon

Taze sıkılmış limonata (biraz daha tatlı olan önceden hazırlanmış limonatayı tercih ederseniz, mağazadan satın alınan limonata da harika çalışır!)

Whole Bean Espresso - Maromas Whole Bean Espresso Sampler kullandık . Bu, müşterilerin başka bir favorisidir, çünkü size Arabea Premium Blend Espresso, Espresso Italiano ve Marmea Mild Selection Blend Espresso arasında seçim yapabileceğiniz üç seçenek sunar, yani bu işlem tamamen damak zevkinize kalmış.

buz

Talimatlar:

Baratza Sette 270'inizi orta öğütmeye ayarlayın.

¾ fincan kahveyi dozlayın ve bunu soğuk demleme kahve makinesinin ortasındaki Primula Pace ağ demleme filtresine dökün.

Demleme filtrenizin etrafındaki hazneyi doldurmak için soğuk su dökün.

Kahvenizi buzdolabında 12-24 saat demlenmeye bırakın.

Her şey ayarlandıktan sonra filtreyi Primula Pacer'dan çıkarabilirsiniz.

1 bardak limonatayı ayrı bir bardağa dökün. Bu adımda buz eklemekten çekinmeyin.

Soğuk demlemenizin eşit parçalarını limonatanın üzerine ekleyin. “Gün batımı limonatasının” büyüsünün gerçekleşmesini izleyin.

Dilerseniz Sunset Cold Brew Limonata'nızı dilimlenmiş limonata ile süsleyin ve bu yazın en ferahlatıcı ev yapımı içeceği ile gitmekte fayda var.



5 görüntüleme0 yorum

Comentarios


bottom of page