top of page

Tam Bir Profesyonel Gibi Kurumsal Hediye Nasıl Paketlenir

Mükemmel Noel hediyelerini seçmenin tatil sezonunun en zor kısmı olduğunu düşünebilirsiniz . Yani, tüm ambalaj kağıdınızı ve şeridinizi çıkarana ve ardından bir hediyeyi nasıl paketleyeceğinizi bilmediğinizi hatırlayana kadar - en azından düzgün bir şekilde. Süreci önlemek için, bazıları hediye sepetlerine , Mason kavanozlarına veya hediye çantalarına başvurur . Bunların hepsi güzel görünen bir hediye vermenin denenmiş ve gerçek yolları olsa da, bir hediyenin nasıl paketleneceğini öğrenmek aslında çok kolay!



Bir hediyeyi bir profesyonel gibi nasıl paketleyeceğinizi öğrenmek için, bilgisi için Macy'nin hediye paketleme uzmanı Belle Wesel'e başvurduk. Belle'in basit adımlarını takip edin ve küçük hediyelerden daha büyük Noel hediyelerine kadar her şeyi paketleme yolunda olacaksınız. Pratik yapmak mükemmel olduğu için, bir hediyeyi nasıl paketleyeceğinizi hemen şimdi öğrenmeye başlamanızı öneririz. Nedeni? Noel zamanı geldiğinde, hediyeleri paketleme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak (ve tüm bu son dakika hediyelerini de hızlıca paketleyebileceksiniz !).


Bir hediyeyi nasıl paketleyeceğinizi öğrendikten sonra , kutularınızı kardan adamlara dönüştürerek, küçük Noel ağaçlarıyla vurgulayarak veya benzersiz DIY hediye etiketleri kullanarak hediye paketleme fikirleri konusunda yaratıcı olmanızı öneririz . Üstelik, bu hediye paketleme ipuçları, tatil sezonunun ötesine de uzanıyor. Artık doğum günü ve yıl dönümü hediyelerini paketlemek çocuk oyuncağı olacak. Bu yüzden en sevdiğiniz tatil kağıdını, kurdeleyi ve bandı alın ve bir hediyeyi nasıl paketleyeceğinizi öğrenmeye başlayın, çünkü Noel siz farkına varmadan burada olacak!


Neye ihtiyacınız olacak

Paketinize biraz kişilik katmak için şerit seçiminizle yaratıcı olmanızı öneririz. Görünümü biraz daha eğlenceli hale getirmek için geleneksel şeridi bile kıvırabilirsiniz.


ŞERİT MAĞAZASI


Bu var bu yüzden bir şey kare veya dikdörtgen sarmak için çok daha kolay. Kendinize bir iyilik yapın ve hediyenizi bir kutuya koyun. Kapatmak isteğe bağlıdır!


HEDİYE KUTULARINI İNCELE


Ambalaj kağıdı seçmenin ana kuralı? Ne kadar kalın, o kadar iyi. Kırpma işlemini kolaylaştırmak için arkasında ızgara desenli bir rulo arayın.


SARMA KAĞIDI


Noel'den önce el kramplarıyla uğraşmak mı? Bir makas keskin çifti sen mücadele için hediyeler bir yığın varken rahat saplı anahtarıdır.


İşte profesyonellerden aldığımız numara: Çift taraflı bant, düzgün bir dikiş için gizli silahınızdır. Şimdi toplu rulo paketi stoklayın; hepsini 25 Aralık'tan önce kullanacaksınız.


ÇİFT TARAFLI BANT SATIN AL


Adım 1: Ambalaj Kağıdını Kesin

Kutuyu yüzü aşağı bakacak şekilde hediye paketinizin üzerine yerleştirin ve kağıdı rulo halinde bırakın. Kağıdı bir kenarı boyunca kesmek için makas kullanın , kutunun her iki tarafını da kaplayacak kadar geniş bir sayfa yapın.


Adım 2: Katlayın

Rulo ile masanın aynı tarafında dururken, kağıdı gergin bir şekilde yukarı ve kutunun uzak ucuna doğru çekin. Çift taraflı bantla yapıştırın ve kağıdı baş ve işaret parmağınızla kutunun kenarı boyunca katlayın.


3. Adım: Ends'e Katılın

Kağıdı açın ve zaten sarılmış ucu karşılamak için getirin. Rulodan bir inç çıkıntı bırakarak kağıdı kesin. Bu inç'i altına katlayın ve kat boyunca kırın. Çift taraflı bant kullanarak yapıştırın.


4. Adım: Açık Uçları Kapatın

Şimdi kutunun açık uçlarından birini ele alma zamanı. Kağıdın kenarlarını içe doğru itin, dört adet 45 derecelik açılı kanat oluşturun, ardından kanatlar boyunca katlayın.



Adım 5: Aşağı Katlayın

Üst kapağı aşağı katlayın. Kutunun üst kısmı boyunca keskin bir şekilde katlayın, ardından kağıdın kutunun alt kenarıyla birleştiği yerde tekrar katlayın. Kağıdı bu alt kıvrım boyunca kesin. Kutuya bağlı kalın.


Adım 6: Fazla Kağıttan Kurtulun

Kutunun üst kısmı ile mükemmel bir şekilde hizalanacak şekilde alt kapaktaki fazla kağıdın altına katlayın. Alt kapağa çift taraflı bant uygulayın, ardından üst kapağın üzerine katlayın ve yapıştırın.


7. Adım: Diğer Tarafı Kapatın

Kutunun kalan açık ucunda dört ila altı arasındaki adımları tekrarlayın. Keskin çizgiler oluşturmak için sıkıştırdığınız başparmağınızı ve işaret parmağınızı kenarlarda gezdirerek tüm kenarları bitirin.


Adım 8: Şerit Ekle

Sarılmış kutuyu yüzü aşağı bakacak şekilde bir şerit uzunluğuna yerleştirin (kutunun yaklaşık beş katı uzunluğunda). Şeridin uçlarını yukarı çekin ve sağ ucunu sola getirin. Genişlik yönünde çekin, böylece kesişirler.


Adım 9: Şerit İpliği

Kutuyu ters çevirin. Yaklaşık aynı uzunlukta iki şerit ucuna sahip olmalısınız. Her bir ucunu, gösterildiği gibi, zaten yerinde olan şeridin altına geçirin.


Adım 10: Çift Düğüm Yapın

Şeridi çift düğümleyin, ardından basit bir yaya bağlayın. Döngüleri şekillendirmek için parmaklarınızı kullanın.


Adım 11: Kırpma Uçları

Şerit uçlarını uzunlamasına sıkıştırın ve gösterildiği gibi çatallı uçlar oluşturmak için 45 derecelik bir açıyla kesin. İşte bu - hepsi tamamlandı!



28 görüntüleme0 yorum

コメント


bottom of page