top of page

Şirketler Neden Müşterilerine Kurumsal Hediyelik Ürünler Veriyorlar?

Kurumsal hediye ürünleri ve kişiselleştirilmiş kurumsal hediyeler ve benzersiz kurumsal hediyeler gibi şirket hediye fikirleri ve seçenekleri için kaynak bulmak için birçok yer vardır .

Kurumsal hediye ürünleri ve premium hediyeler tedarikçisi, müşterilerin kurumsal etkinlikleri, toplantıları, yıllık yemek ve reklam kampanyaları için pazarlama ve promosyon planlarına dayalı olarak yaratıcı premium hediye ve şirket hediye fikirleri tasarlamalarına yardımcı olma konusunda uzmanlaşmıştır.



Bir kurumsal hediye ürün o türüdür f çalışanları, potansiyel müşteriler, hayır kurumları, müşteriler ve tedarikçiler için bir şirket tarafından verilen hediye. Şirket adına takdirinizi ifade etmeye yardımcı olur ve aynı zamanda bir hatıra ve iyi niyet jesti görevi görür. Eşsiz kurumsal hediye, şirketin kendileriyle diğer taraf arasındaki ilişkiye değer verdiğini de gösterir.

Hediye verme nedenleri, uzun süredir devam eden müşterilere artan ticari faaliyetleri için teşekkür etmekten, değerli bir çalışanı olağanüstü iş katkısı için tanımaya kadar uzanmaktadır. Temel sebep aynıdır: ilişkileri onaylamak ve veren ile alıcı arasındaki kişisel bağı geliştirmek.

Kurumsal hediye verenler ve alıcılar üzerinde yapılan bazı anketlere göre, hediye veren satıcıların, hediye programı olmayanlara göre alıcılar tarafından temasa geçme şanslarını iki kat artırdığını gösterdiler.

Kurumsal hediyelik ürünler tüm şekil, renk ve ebatlarda üretilebilir ve şirket hediyelik fikirlerinin çoğu mümkün olduğunca müşterilerin gereksinimlerine göre özelleştirilebilir. Belirli bir tasarıma sahip bazı benzersiz kurumsal hediyeler üretmek istiyorsanız, büyük olasılıkla ihtiyaçlarınıza uygun bir satıcı bulabileceksiniz.

Bir bolluk ile kurumsal hediye fikirleri kurumsal hediye ürünlerin vererek iyice seçim için şımarık bırakmak piyasada dayanmalıdır: -

Zevkler ve Tercihler

Müşterinizin kişiliğini, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri bilin. Bu nedenle, şirket hediye fikirlerini gözden geçirirken kişisel zevklerini ve tercihlerini göz önünde bulundurmak daha kolaydır. Uygun bir kişisel kurumsal hediye verme gibi anlamlı bir eylem, büyük olasılıkla müşteriden kaliteli bir karşılıklı yanıtla sonuçlanacaktır.




Kişiselleştir

Kişiye özel kurumsal hediyeler ona samimiyetin kalitesini verebilir. Örneğin bir dolma kalemin üzerine isimlerini kazımak, hediyeyi alıcı için çok daha kişisel ve özel kılıyor.

Bütçe

Bütçeniz dahilinde kalın. Aşırı lüks hediyeler vermekten kaçının. Abartılı hediyeler bazen rüşvet olarak da algılanabilir, bu yüzden bu çizgiyi çok dikkatli bir şekilde takip ettiğinizden emin olun.

ilişki düzeyi

Kurumsal hediye ürünlerinin türü ve müşterilere verme şekli, onlarla kurduğunuz iş ilişkisinin düzeyine bağlı olacaktır.





73 görüntüleme0 yorum

Commentaires


bottom of page