top of page

Şirketlerde Kurumsal Hediye Programı Nedir?

Hiçbir şey çalışanları iyi bir takdir dozu kadar mutlu edemez. Ve takdir edildiğini hisseden çalışanların daha uzun süre orada kaldıkları araştırmalarda kanıtlanmıştır. Ancak, işletmelerin %68'inin bir müşteriyi, şirketin kendilerine karşı kayıtsız kaldığını hissettiği için bu müşteri kaybettiğini biliyor muydunuz?





Ders: Müşterilerinizi takdir edin, personelinizi takdir edin, yaptığınız şeyi yapmanıza yardımcı olmak için çok çalışan insanları takdir edin.



Kurumsal hediye programının özü ve ruhu budur. İnsanların ötesine geçmelerini sağlayan veya bir şirketin kilometre taşını kutlayan bir hediye şeklinde koordineli bir çabadır.



Bazı şirketler için bu, yeni işe alınanlara hediye göndermek anlamına gelir. Diğerleri için, bir şirket ödülünü kutlamak için bir hediye göndermek veya devam eden ortaklıkları için müşterilere teşekkür etmek için bir hediye göndermek anlamına gelir. Ancak tüm şirketler için, gerçekten unutulmaz bir deneyim yaratmak için kurumsal bir hediye programının duruma, insanlara ve işletmeye göre uyarlanması gerekir.





İşte biz de burada devreye giriyoruz.



Kurumsal bir hediye programı oluşturmak zaman alıcıdır - Ama olması gerekmez.

Onlarca yıldır insanlar hediye sepetlerini kendileri topladılar. Bu süreç göz korkutucu ve sadece en kararlı DIY'ciler için. Ve çoğu şirket için, aşağıdakileri yapacak zaman veya insan gücü yoktur:


Beyin fırtınası fikirleri

İçine koyacağınız hediyeleri tedarik edin

Dekorasyon bulun (yani bol miktarda selofan)

Sepetleri paketleyin ve (bazen yüzlerce) alıcıya gönderin.


Kurumsal hediye programlarımız, tüm bunları dışarıdan temin etmenize yardımcı olur, böylece en iyi yaptığınız şeyi yapmaya geri dönebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir hediye seçmek, bize bir adres listesi vermek ve "teşekkürler"in gelen kutunuza gelmesini beklemek.





Özel markalama ile işletmenizi öne ve merkeze koyun.


Mükemmel hediyeyi vermek, harika bir kurumsal hediye programı oluşturmanın sadece yarısıdır. Kurumsal bir hediye programı, işinize bağlı, olumlu ve unutulmaz bir deneyim oluşturmakla ilgilidir. Birisi bir Saul Good hediyesi aldığında, onu kendisine kimin gönderdiğini veya ona nasıl hissettirdiğini asla unutmazlar. Ve özel markalı kurdele ve kişiselleştirilmiş bir tebrik kartı ile bu keyifli deneyim sonsuza dek işinizle bağlantılı olacak. Boom.




Uzun beyin fırtınası seansı olmadan taze hediye fikirleri.


Çoğu zaman, mükemmel hediyeyi vermenin en zor kısmı, ne alacağınızı bilmektir. Profesyonellerden oluşan bir ekiple çalışmanın en güzel yanı, en son trendlerin nabzını tutmamız, geniş bir satıcı ağı ve fikirleri gerçeğe dönüştürmek için 12 yılı aşkın deneyime sahip olmamızdır. En sevdiğimiz ve en yaratıcı hediye deneyimlerimizden bazıları şunlardır:


Bir ormancılık şirketi tarafından 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak için yönetici hediyesi olarak verilen ahşap kol düğmeleri

Hukuk firması, son başvuru tarihine kadar zamanında bir “Vergi Sezonu Hayatta Kalma Kiti” göndererek kendilerine iş yönlendiren muhasebecileri takdir ediyor

Kredi birliği, tüm çalışanları ile B Corp sertifikalı ikramlarla dolu hediyeler paylaşarak B Corp sertifikasını kutluyor

Mount Pleasant mahallesi yeni ev sahipleri, yeni evlerine mahalle yapımı zanaatkar ürünlerle dolu hediye kutuları ile merhaba dedi .

Ulusal şirket, Kanadalı çalışanlarını, Kıyıdan Kıyıya tedarik edilen ürünleri içeren yıl sonu teşekkür hediyesi ile takdir ediyor.








0 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page